header-4-2000.jpg
header-4-2000.jpg

Copy of FOOTBALL FOR THE HOMELESS


SCROLL DOWN

Copy of FOOTBALL FOR THE HOMELESS


Voetbal voor dak- en thuislozen in België

De Belgian Homeless Cup is een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor mensen die kampen met dak- of thuisloosheid. Wij geloven in de kracht van voetbal en van mensen. Courage above all!

We geloven dat elke persoon die de moed en kracht in zich vindt om iets aan zijn situatie te doen, een winnaar is. Elke persoon in een moeilijke situatie is een vechter, overlever. We zijn overtuigd dat iedereen zwaktes maar ook sterktes heeft, dat iedereen talenten en mogelijkheden heeft, dat niemand 'hopeloos' of 'verloren' is voor de maatschappij. Vanuit de kracht die de spelers in zich hebben, en de motivatie die voetbal biedt, kunnen zij met de juiste ondersteuning hun leven opnieuw een positieve wending geven.

Wij geloven in de kracht van voetbal en van mensen!

More about Belgian Homeless Cup →

 
Copyright Jonas Maris

Nationale tornooien

De nationale tornooien vormen de tornooicompetitie van de Belgian Homeless Cup. Doorheen het hele jaar trainen onze homeless teams om zo sterk mogelijk als ploeg én als groep voor de dag te komen op de hoogdagen van het Belgische homeless voetbal.

More about National Cup →

 
Copyright Sander De Wilde

De BXLR Cup zet de Brusselse dak- en thuislozen aan het voetballen.

Van oktober tot mei gaat op dinsdagavond de zaalvoetbalcompetitie van de BXLR Cup door, de Brusselse divisie van de Belgian Homeless Cup. Tussen half zes en half negen 's avonds vinden er drie wedstrijden plaats en kunnen de spelers er ook samen iets eten. 

More about BXLR Cup →