GANTOISE PLANTREKKERS

GANTOISE PLANTREKKERS

Het homeless team van KAA Gent koos er voor om hun naam te veranderen van “KAA Gent Homeless Blue White” naar “GANTOISE PLANTREKKERS”. Zij deden dit omdat de vlag de lading niet meer dekte, ondermeer omdat het team niet enkel openstaat voor daklozen.

Wat hun spelers bindt is dat ze vaak als kwetsbaar bestempeld worden, maar dat ze er vooral al jaren in slagen om in moeilijke situaties het hoofd boven water te houden, te overleven… hun plan te trekken. Et voilà!

Hun slogan blijft ongewijzigd: NIET NEUTE, NIE PLEUJE !
 

Thuisloze duivels naar wereldbeker in Oslo

Thuisloze duivels naar wereldbeker in Oslo

De Belgian Homeless Devils en Flames verdedigen vanaf vandaag de nationale driekleur op de Homeless World Cup in Oslo. Het tornooi vindt plaats op Rådhusplassen in het hart van Oslo van 29/08 tot en met 05/09. Liefst 48 mannenploegen en 24 damesteams spelen er in totaal 480 wedstrijden. 
 

Belgian Homeless Cup nieuwe sociale partner Pro League

Belgian Homeless Cup nieuwe sociale partner Pro League

De Belgian Homeless Cup is de nieuwe sociale partner van de Pro League. De komende 3 seizoenen zal de organisatie een prominente plaats krijgen in het sociale verhaal van de Pro League en haar 24 clubs.

ANTWERPEN VIERT 10 JAAR HOMELESS VOETBAL OP 28/06

ANTWERPEN VIERT 10 JAAR HOMELESS VOETBAL OP 28/06

In hetzelfde jaar dat FC Antwerp terugkeert naar de Belgische eerste klasse, blaast het Antwerpse homeless team zijn tiende kaarsje uit. Dat geeft extra glans aan het FOOT FESTIVAL dat de Belgian Homeless Cup op woensdag 28 en donderdag 29 juni in de Scheldestad organiseert.

ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

Op zaterdag 11 maart namen zes Homeless Devils het op tegen een team van politici, in een wedstrijd georganiseerd door studenten handelswetenschappen.

De aftrap werd gegeven door Maggie De Block, die vertelde nog mooie herinneringen te hebben aan haar bezoek aan het tornooi in Leuven in 2013. Koen Geens vuurde als coach zijn troepen aan om de buit binnen te slepen, maar het mocht niet zijn. De eindstand was na een spektakelrijke en sportieve wedstrijd 8 - 8.

De opbrengst van de benefietwedstrijd - zo'n 1500 euro - gaat naar de Belgian Homeless Cup. Hier een reportage van Ring-TV.