Hallo iedereen!

Ik ben Lucie Bricout, de nieuwste kracht bij de Belgian Homeless Cup. Ik vertel jullie graag met een anekdote waarom ik bij de BHC solliciteerde.

Tijdens de laatste Wereldbeker was ik op 10.000 km van België. Ik ben dol op de Wereldbeker omdat de Belgen dan gekker zijn dan ooit. Het is niet de kwaliteit van het voetbal of de Rode Duivels die me gelukkig maken, maar wel om te zien dat het zwart-geel-rood al onze verschillen overtreft. Ik was bang om ver van huis te zijn, ver van de grote schermen en de warmte van supportersgroepen. 

Uiteindelijk zat ik om zeven uur 's ochtends in een godvergeten café te turen naar een televisie die zo klein was dat ik moeite had om onze duivels te herkennen en om de Peruviaanse commentator te horen. 

Ik was samen met een groep van tien landgenoten met wie ik samen luidkeels de Brabançonne zong, vlak voor we de Engelsen de pan in hakten. Voetbal brengt mensen samen, hoe ver ze ook van een huis of van een thuis zijn...

Daarom kijk ik uit naar de samenwerking met jullie, zodat we al onze spelers en toekomstige spelers kunnen samenbrengen, zodat ze samen kunnen genieten van mooie momenten van solidariteit.

Ik heb een gevarieerd takenpakket gekregen bij de BHC: ik zal mijn steentje bijdragen bij het uitvoeren van het communicatieplan, bij het organiseren van evenementen, bij het ondersteunen van teams.

Vriendelijke groeten,
Lucie