Het seizoen 2017-2018 van de Belgian Homeless Cup zit er bijna op, na fantastische toernooien in Tongerlo, Tubeke, Roeselare en La Louvière.

Een goed seizoen verdient een spetterend einde, en dat komt er op 27 en 28 juni tijdens ons finaletoernooi in Brugge.

Dit is een uitgelezen kans om een feestje in de stad te bouwen, daarom zetten we in op een festival voor alle zintuigen, waar iedereen kan aan deelnemen. Ondermeer muziek, film en dans staan op het programma op en rond de voetbalterreinen.

Teams uit alle hoeken van het land, die een heel jaar door een thuis betekenen voor onze spelers, treffen elkaar sociaal en sportief op het evenementenplein aan de achterkant van het station van Brugge. Zo vormen alle 27 deelnemende ploegen één grote familie, er is zelfs een internationaal tintje met de deelname van teams uit Nederland en Engeland.

De landskampioen is er uiteraard ook bij met haar homeless team… en met de kampioenenbeker waar iedereen mee op de foto mag!

Niet alleen op het WK in Rusland kunnen supporters duivels aan het werk zien, want ook bij ons verdedigen de Homeless Devils en Flames onze nationale driekleur. De afspraak is op 27 juni om 12u40 tijdens hun interland tegen Engeland.

Een afspraak die je niet mag missen, dus!