Zoals elk jaar organiseert Studio Brussel De Warmste Week, met meer dan 10 000 acties die georganiseerd worden door burgers ter ondersteuning van meer dan 1000 sociale doelen. De Belgian Homeless Cup is er daar één van. Wij nodigen jullie graag uit om ons te steunen en om van december een feestelijke en solidaire maand te maken.

De Warmste Week is in de eerste plaats bekend als dé mogelijkheid voor Belgen om sociale projecten financieel te steunen door acties op te zetten. Ee actie als "Rosékes Kerstmarkt" bijvoorbeeld, een bijzondere actie opgezet door een vrolijke bende van maar liefst dertig voetbalmoeders die een passie voor voetbal delen. De Rosékes kijken ernaar uit om u op 16 december te zien op de kerstmarkt in Hoegaarden voor de verkoop van speciaal voor hen gebrouwen rosé-gin en hun Penaltycup voor kinderen.

Voor degenen die gaan lopen bij het idee van iets te moeten organiseren, geen paniek: er is nog een andere manier om ons te steunen! Je kan deelnemen aan één van de 6 Warmathons die overal in Vlaanderen en Brussel plaatsvinden.

De lekkerbekken kunnen dan weer hun ovens aansteken! Je kan de school van jouw kinderen motiveren om gebakjes te verkopen voor de Belgian Homeless Cup.

Kijk in ieder geval eens naar de acties die door al deze burgers worden georganiseerd en waarvan de dynamiek hartverwarmend is!