De Homeless World Cup is een ongelofelijk avontuur geweest voor onze devils en flames, een verhaal om nooit te vergeten. Bekijk hier het fotoalbum!

Onze Devils wonnen tegen Slovenië en Australia, en verloren ondermeer van Rusland, Frankrijk en Hong Kong. Onze Flames wonnen hun laatste wedstrijd tegen Noorwegen in een ware thriller, na eerdere nederlagen tegen ondermeer Nederland en Zweden.

Een hele leuke verrassing was bovendien de videoboodschap van de Rode Duivels.

Op en naast het veld schitterden de Belgen door hun spirit. Zo ontvingen wij tweemaal de FIFPro award, die dagelijks uitgereikt werd aan een speler die teken gaf van buitengewone sportiviteit. België won deze beker twee keer gedurende het tornooi: eerst was er Fabian, daarna Dirk .

Het verbaast dan ook niet dat de algemene Fair Play beker voor de meest sportieve ploeg van het tornooi uitgereikt werd aan... onze duivels!