Op 6 en 7 november trapten wij ons seizoen af met een tweedaagse stage op het domein van Sporta in Tongerlo. 's Ochtends kwamen de homeless teams vanuit heel België afgezakt naar het domein van Sporta in Tongerlo. Tweeëntwintig teams begonnen aan hun teambuildingsoefeningen in de late ochtendzon, om daarna aan te schuiven voor een stevig middagmaal. In de namiddag gingen alle teams in de mixer van de massatraining, waarbij spelers van over het hele land met elkaar kennis maakten. De doelmannen kregen een speciale behandeling: keepers van KVC Westerlo gaven een intensieve en professionele keeperssessie. Met tips & tricks in hun achterzak gingen de doelmannen terug naar hun teams, om het op te nemen tegen andere teams. Een penalty-cup en quiz later was iedereen pompaf. Dag twee bracht een krakend koude ochtendstond, maar de zon brak al snel door.  Veel goals, veel fair play, veel plezier: als er al een dieptepunt was op de twee dagen, dan moet dat het moment van afscheid geweest zijn, het was dan ook een fantastische stage voor de 250 spelers en supporters.  

De volgende etappe in het BHC-seizoen is het tornooi op het Belgian Football Center in Tubeke op 5 maart, we kijken er nu al naar uit!