Op maandag 7 en dinsdag 8 november verwelkomt BHC haar homeless teams die actief zijn in de nationale competitie van de Belgian Homeless Cup (Club Brugge, KAA Gent, KV Kortijk, KV Oostende, STVV, KRC Genk, BX Brussels, Standard de Liège, RAQ Mons, UR Namur, Jespo Comines, Royal Antwerp FC, KV&RC Mechelen, Royal Mouscron Péruwelz, SK Ronse, Sporting Charleroi, K Lierse SK, OH Leuven en RFC Tournai).

Zij trappen met deze winterstage het seizoen op gang met trainingen, wedstrijden en teambuildingsactiviteiten. 

De Belgian Homeless Cup wil ook de aandacht vestigen op het belang van vrijetijdsbesteding. Naast materiële zaken als onderdak, voeding en geld gaat dak- en thuisloosheid al te vaak ook over een zeer beperkte toegang tot ontspanningsmogelijkheden.

De BHC Days komen tot stand met steun van Sporta-centrum vzw.