De BHC Days die doorgingen op 24-25-26 november op het domein van Sporta waren een groot succes. Op maandag kwamen er 163 mensen (uit sociale huizen in Brussel en Antwerpen) die kampen met dak- of thuisloosheid naar het prachtige sportcentrum. Er werd lustig gesport: zo stonden ondermeer boogschieten, spinning, basketbal, lasershoot, mini-golf en pingpong op het programma. Hier zie je een aantal foto's van deze dag.

Op dinsdag en woensdag waren dan onze teams uit de Belgian Homeless Cup aan de beurt voor hun winterstage. De twee dagen waren gevuld met trainingssessies, teambuildingsactiviteiten en oefenwedstrijden. De tijd vloog voorbij voor de 231 deelnemers! 

"’t Es zu leutig allemoal tuupetegoare", zei onze Gentse trainer. En ach, waarom origineel proberen zijn als het al zo raak gebekt is? Het is fijn dat ons seizoen gestart is met een sportstage die deed denken aan een familieweekend!

Hier kun je een korte reportage van RTV bekijken.