De winter was nog niet aan het venster komen piepen of wij kwamen al uit de kast en openden het BHC seizoen 2013 met een knaller van een openingsevenement: de BHC Days. De voorbije twee jaar waren we voor de aftrap van het seizoen te gast bij onze vrienden van de Peace Village in Mesen, maar dit jaar verlegden we ons naar de andere kant van het land, namelijk naar het domein van Sporta te Tongerlo (nabij Westerlo). Op donderdag 28 en vrijdag 29 november vond daar dit jaar onze tweedaagse plaats! 

Deze tweedaagse konden wij mede realiseren door de financiële steun die wij ontvingen van onze vrienden van de Football+ Foundation, wij kregen immers een deel van de opbrengst van de truitjesverkoop na de vriendschappelijke wedstrijd België-Frankrijk. 

Gedurende deze tweedaagse konden nieuwe teams en nieuwe spelers de BHC beter leren kennen, en dat zijn natuurlijk in de eerste plaats de andere teams en spelers. Op het domein van Sporta werd er aan allerhande sport en activiteiten gedaan: er is een sporthal, er zijn buitenterreinen (kunstgras en gewoon gras), een touwenparcours, petanque terrein, danszaal, een gezellige bar. En het geweldige is dat er ook voor iedereen voor overnachting gezorgd was, waardoor we er voor spelers, trainers en supporters een echte beleving konden van maken! 

Omdat een goede groepsgeest essentieel is voor een goede ploeg voorzagen wij ook teambuildingsactiviteiten voor alle teams, maar natuurlijk - we zijn en blijven natuurlijk liefhebbers van De Bal - werd er ook stevig gevoetbald! 

Bekijk hier de foto's van de tweedaagse!