SAMEN TEGEN EEN DRAAK , SAMEN VOOR STRAATVOETBAL

SAMEN TEGEN EEN DRAAK , SAMEN VOOR STRAATVOETBAL

BERGEN - Elk jaar vieren duizenden mensen uit Bergen samen de overwinning tegen een draak. Twee maanden voor het beroemde Doudou-festival, op donderdag 25 april, zal in dezelfde geest van solidariteit een straatvoetbaltoernooi van de Belgian Homeless Cup plaatsvinden op Place Nervienne. Een vijftiental teams uit heel België zullen deelnemen. Een toernooidag is als een vakantiedag voor onze teams: spelers ontmoeten elkaar, leren een nieuwe stad kennen en ontsnappen even aan het dagelijkse overleven.


Duivelse thuishaven ontvangt Belgian Homeless Cup!

Vorige maand was de Belgian Homeless Cupte gast in de thuishaven van de Rode Duivels in Tubeke. Ook het Lierse Homeless Team deed mee aan het toernooi. Tussen de wedstrijden in vertelden ze hoe hun ploeg een thuis werd.

Dank aan Cera en de studenten van de master Journalistiek van de KULeuven voor de fijne reportage!

COACH THE COACH

COACH THE COACH

COACH THE COACH

Bij de twee sessies voor onze Nederlandstalige coaches in Dworp en de twee sessies voor de Franstalige coaches in Fraipont, had iedereen de gelegenheid om zijn ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen. Deze eerste editie was een succes en wij denken nu al na over een vervolg in 2020.

Recordopbrengst Kerstactie naar Belgian Homeless Cup

Recordopbrengst Kerstactie naar Belgian Homeless Cup

Van 17 tot donderdag 27 december vond de jaarlijkse Kerstactie van de Pro League en haar 24 clubs ten voordele van de Belgian Homeless Cup plaats. Tien dagen dus waarin alle profclubs als één team achter de Belgian Homeless Cup stonden. De Kerstactie bracht een recordopbrengst van 106 400 euro ten voordele van de Belgian Homeless Cup op!

Kompany, Tielemans, Castagne en Meunier gaan in gesprek met de Belgian Homeless Devils en Flames

Kompany, Tielemans, Castagne en Meunier gaan in gesprek met de Belgian Homeless Devils en Flames

Op 9 oktober, op de terreinen van het Belgian Football Center, hebben vier Rode Duivels en vier Homeless Devils elkaar ontmoet om passes en anekdotes met elkaar uit te wisselen. Deze gezellige bijeenkomst werd op video vastgelegd en toont de warme boodschap van de campagne MY TEAM, MY HOME van de Belgian Homeless Cup. Los van origine, leeftijd of levenswandel, is het gevoel van een kleedkamer binnen te stappen en er zich thuis te voelen universeel.

Kerstactie ten voordele van BHC vandaag van start!

Kerstactie ten voordele van BHC vandaag van start!

Maandag start de jaarlijkse Kerstactie van de Pro League en haar 24 clubs, ten voordele van de Belgian Homeless Cup. Gedurende 10 dagen kan u weer bieden op alle shirts van de spelers uit de Jupiler Pro League en de Proximus League en enkele unieke items en ervaringen. De veiling start maandag om 23 uur en loopt tot 27 december, 23 uur. Tien dagen dus waarin alle profclubs als één team achter de Belgian Homeless Cup gaan staan.