Schermafbeelding 2019-03-04 om 10.40.22.png

Of het nu de warmte van de kleedkamer is of de adrenaline op het veld. De roes van de overwinning of het verdriet van een nederlaag. Bij de Belgian Homeless Cup delen we lief en leed. Onze spelers vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats. Ze vinden er ook een thuis.

Voor de Belgian Homeless Cup, de Pro League en de KBVB staat niemand buitenspel. We weten niet of voetbal de wereld kan veranderen. Maar een leven? Zeker!

Geloof net als ons in de kracht van voetbal en de kracht van mensen en steun de Belgian Homeless Cup door met jouw bedrijf deel te nemen aan ons Galatoernooi op vrijdag 24 mei 2019 op het Belgian Football Center.

Stel een team samen van acht spelers en beleef het beste van twee werelden: de sportieve adrenaline van de Rode Duivels en de menselijke warmte van de Belgian Homeless Devils. Meer nog: jullie krijgen een Homeless Devil bij jullie team. Hij ontvangt jullie bij het begin van de dag en vertelt dan graag over wat voetbal voor hem betekent in zijn leven. De rest van de dag voetbalt hij graag met jullie mee! Jullie voetballen er op hetzelfde kunstgras waar ook Eden Hazard en Kevin De Bruyne op trainen. Als dat niet inspirerend zal werken! Bovendien komt ook bondscoach Roberto Martinez eens langs om talent te scouten en met de teams op de foto te gaan.

Om uw bedrijf in te schrijven, mail naar bert@belgianhomelesscup.be of neem telefonisch contact op 0493 63 57 52. Voor vragen of opmerkingen kunt u steeds bij Bert Ballegeer, coördinator van de Belgian Homeless Cup, terecht.

Uw deelname met een team van acht deelnemers kost 5000 euro (excl. BTW). Uw inschrijving is pas definitief na betaling.

Meer informatie? Hier vind je het programma met inschrijvingsmodaliteiten!