Partnership BX Brussels

De BXLR Cup werkt nauw samen met BX Brussels, een voetbalclub die de sociale impact van sport en vrije tijd op de Brusselse samenleving erkent én daar actief op wil inspelen. Net als wij ziet BX voetbal immers een belangrijke rol spelen in het leven van Brusselaars, álle Brusselaars.

 

Op de foto's rechts: Spelers van Pigment, Jallez Jallez, Les Barons de Bruxelles, Le Huitième Jour, Jamais Sans Toit en Petit Chateau (BXLR Cup) in gezelschap van Cathy Van Remoortere, Fiston Luabeya, Floribert Ngalula en Pierre Kompany (BX Brussels).

www.bxbrussels.be

www.facebook.com/bxbrussels

 

 
BXLR voetbalstages.

BX engageert zich om twee keer per jaar een voetbalstage te organiseren van vijf weken. Spelers van de deelnemende ploegen kunnen zich via hun teamverantwoordelijke, individueel inschrijven voor deze stages. 

Wij verwachten dat spelers gedurende vijf weken aanwezig zijn. Het is zeker niet zo dat spelers zullen worden 'gescout' om na zes weken in de eerste ploeg van BX Brussels te spelen.  

Na elke training krijgen de spelers een lichte maaltijd aangeboden door BX Brussels. De spelers die gedurende 6 weken aanwezig zijn ontvangen bij de laatste training een certificaat uit handen van Pierre Kompany.

 

 

 

BXLR supportersclub.

BX Brussels nodigt de spelers van BXLR Cup uit om haar eerste ploeg aan te moedigen tijdens thuiswedstrijden. We spreken af aan het Muntplein en maken in groep de verplaatsing naar het stadion. De BXLR Cup zorgt voor bus en tramtickets. BX Brussels voor een drankje ter plaatse. Zondag BX-dag quoi. 

 

 

Plaats van afspraak?

 

Voor de voetbalstages spreken we af op het Muntplein om 10u40. De training start stipt om 12u00. Om 13u30 klinkt het laatste fluitsignaal. De voetballers kunnen douchen en krijgen nadien een lichte maaltijd aangeboden. De voetballers zijn zeker terug rond 16u00. De trainingen vinden plaats op het Sportcomplex van Jette.

Heymbosch
J.J. Crocqlaan
1090 Jette
Tel.: 02/479.43.87

Recht tegenover ziekenhuis  UVC Brugmann - site Victor Horta

Voor het sportcentrum stopt bus 88 (Tuinwijk). 

 

Voor de thuiswedstrijden van BX Brussels spreken we af op het Muntplein anderhalf uur voor de aftrap.

De eerste ploeg speelt haar thuiswedstrijden in Jette, Tentoonstellingslaan 257. 

Te bereiken via bus 14, 15. Halte: Ancienne Barrière

 

 

Alle data rond de trainingsstages en de thuiswedstrijden van BX Brussels vindt u in de kalender van de BXLR Cup. 

BXLR Cup. One league, Thousand Goals.