INTERESSE OM EEN PARTNER VAN ONS TE WORDEN? DOWNLOAD HIER ONS SPONSORDOSSIER

 
 

ENGIE Electrabel

“Een onderneming en een industriële groep kunnen niet groeien en zich ontwikkelen zonder belangstelling te tonen voor de samenleving waarbinnen ze evolueren”, vertelt Mathieu Vandenbroecke, verantwoordelijk voor Sponsorship bij ENGIE Electrabel. Zo ook voor ons: elektriciteit en gas zijn immers producten die ons allemaal aanbelangen, omdat ze zowel strategisch zijn als van openbaar nut. Het is dus de aard van onze activiteiten zelf die ons stimuleert om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle op te nemen. Samen met de Belgian Homeless Cup bundelen we onze energie om via de kracht van sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder het re-integratieproces van dak- en thuislozen te ondersteunen.”

engie-electrabel.be


Pro League+

 

ProLeague.be 


 

KBVB+

KBVB+ is de Corporate Social Responsibility-cel van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Zij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van CSR-projecten in het voetbal. Via haar CSR-cel wil de KBVB zich engageren om de waarden respect, fair play, inclusie, gezondheid, duurzaamheid en opvoeding te promoten in onze maatschappij. De idee dat voetbal een ideaal middel is om de integratie van dak- en thuislozen te bevorderen, sluit volledig aan bij de CSR-missie van de KBVB. Het is dan ook een logische keuze dat de KBVB een partnerschap aangaat met de Belgian Homeless Cup en hun werking ondersteunt.  

belgianfootball.be


logo_niv1_naakt_vo.png
 

Vlaanderen + Wallonië

Beide Gemeenschappen steunen de Belgian Homeless Cup. Mede dankzij hen kunnen wij een echte Belgische competitie realiseren.

vlaanderen.be       wallonie.be


VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE + COCOF

De Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Franstalige Gemeenschapscommissie steunen de Belgian Homeless Cup, meer bepaald de Brusselse divisie, de BXLR Cup

vgc.be      spfb.brussels


 

Federale Overheid

De federale overheid steunt de Belgian Homeless Cup, vanuit het kabinet van de staatssecretaris Asiel en Migratie, Maatschappelijke integratie en Armoedebestrijding.

belgium.be