Kerstactie Pro League klokt af op 88.000 euro

Kerstactie Pro League klokt af op 88.000 euro

De Kerstactie van de Pro League ten voordele van de Belgian Homeless Cup klokte af op het mooie bedrag van € 88.000. Dankzij de massale steun van de supporters uit de Jupiler Pro League en Proximus League kan de Belgian Homeless Cup verder inzetten op de integratie van dak- en thuislozen.

SHIRTVEILING PRO LEAGUE VOOR BHC VAN START

SHIRTVEILING PRO LEAGUE VOOR BHC VAN START

Ook in 2017 pakken de Pro League, haar clubs en partners uit met een Kerstactie, de jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de Belgian Homeless Cup!

Wij werven een medewerker communicatie-administratie aan

Wij werven een medewerker communicatie-administratie aan

Wij zoeken iemand die de Belgian Homeless Cup communicatief op de kaart zet, zowel door over de nationale werking te communiceren als door de lokale teams in de kijker te zetten. Je maakt een communicatieplan op waarbij campagnes, boodschap en timing op elkaar afgestemd worden.

Daarnaast ben je niet vies van een aantal administratieve taken en ben je hands-on om bij te springen bij de collega’s waar nodig.

Je wordt collega van een voltijdse coördinator en een voltijdse stafmedewerker.

Je vindt de vacature (in het Frans gezien het vereiste taalniveau een belangrijke vereiste is binnen de vacature) op de website van Actiris en hier in pdf.

            

BHC DAYS 2017 een succes

BHC DAYS 2017 een succes

Op 6 en 7 november trapten wij ons seizoen af met een tweedaagse stage op het domein van Sporta in Tongerlo. 's Ochtends kwamen de homeless teams vanuit heel België afgezakt naar het domein van Sporta in Tongerlo. Tweeëntwintig teams begonnen aan hun teambuildingsoefeningen in de late ochtendzon, om daarna aan te schuiven voor een stevig middagmaal. In de namiddag gingen alle teams in de mixer van de massatraining, waarbij spelers van over het hele land met elkaar kennis maakten. De doelmannen kregen een speciale behandeling: keepers van KVC Westerlo gaven een intensieve en professionele keeperssessie. Met tips & tricks in hun achterzak gingen de doelmannen terug naar hun teams, om het op te nemen tegen andere teams. Een penalty-cup en quiz later was iedereen pompaf. Dag twee bracht een krakend koude ochtendstond, maar de zon brak al snel door.  Veel goals, veel fair play, veel plezier: als er al een dieptepunt was op de twee dagen, dan moet dat het moment van afscheid geweest zijn, het was dan ook een fantastische stage voor de 250 spelers en supporters.  

De volgende etappe in het BHC-seizoen is het tornooi op het Belgian Football Center in Tubeke op 5 maart, we kijken er nu al naar uit!

 

BELGIAN HOMELESS DEVILS OP IEDEREEN BEROEMD

BELGIAN HOMELESS DEVILS OP IEDEREEN BEROEMD

Vanaf 1 september zijn onze Belgian Homeless Devils elke vrijdagavond te volgen op het programma Iedereen Beroemd. Als kijker volg je de weg die onze duivels aflegden van eerste training tot de laatste wedstrijd op de Homeless World Cup in Oslo. Onze deelname aan de wereldbeker was een fantastisch avontuur, eentje dat jullie en televisiekijkend Vlaanderen vanuit jullie zetel een klein beetje kunnen meebeleven. We zouden jullie van alles kunnen verklappen, maar dat gaan we natuurlijk niet doen :)

Heb je een aflevering gemist? Geen stress, je kunt alle afleveringen hier herbekijken! 

MANCHESTER CITY OP BRUSSELSE STAGE?

MANCHESTER CITY OP BRUSSELSE STAGE?

Neen, dit zijn geen reservespelers van Manchester City, wat de outfits ook doen geloven.

De BXLR Cup, de Brusselse divisie van de Belgian Homeless Cup, ging deze week van start met haar nieuwe reeks trainingssessies in samenwerking met BX Brussels, de club van Vincent Kompany... vandaar ook het mooie trainingsmateriaal. Dertig spelers nemen gedurende zes weken deel aan de stage, die eindigt met een wedstrijd tegen FC Blackstar.

Ze spreken dan misschien niet allemaal dezelfde taal, op het veld vinden ze elkaar, met en zonder bal. Deze zonovergoten foto'sgeven jullie een idee van hoe het er op onze voetbalstages aan toe gaat. Tous ensemble on y arrivera!