ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

Op zaterdag 11 maart namen zes Homeless Devils het op tegen een team van politici, in een wedstrijd georganiseerd door studenten handelswetenschappen.

De aftrap werd gegeven door Maggie De Block, die vertelde nog mooie herinneringen te hebben aan haar bezoek aan het tornooi in Leuven in 2013. Koen Geens vuurde als coach zijn troepen aan om de buit binnen te slepen, maar het mocht niet zijn. De eindstand was na een spektakelrijke en sportieve wedstrijd 8 - 8.

De opbrengst van de benefietwedstrijd - zo'n 1500 euro - gaat naar de Belgian Homeless Cup. Hier een reportage van Ring-TV.

BHC @ Belgian Football Center

BHC @ Belgian Football Center

Twintig homeless teams uit de nationale werking spelen op dinsdag 7 maart hun eerste tornooi van 2017. De locatie is uniek: het Belgian Football Center, waar de Rode Duivels hun voorbereidingen doen op interlands. Een hele dag wordt het genieten van goede voetbal en fijne ontmoetingen.

ENGIE EN BHC ALS ÉÉN MAN ACHTER DE BAL

ENGIE EN BHC ALS ÉÉN MAN ACHTER DE BAL

ENGIE Electrabel steunt de Belgian Homeless Cup al 6 jaar, en daar zijn wij hen erg erkentelijk voor. Het feit dat wij een paar jaar geleden konden uitbreiden naar Franstalig België hebben wij bijvoorbeeld grotendeels aan hen te danken.

Het energiebedrijf supportert niet alleen mee, zij deden ook al een drietal keer mee met een team aan een tornooi, een ervaring die hen telkens ontzettend meeviel. En nu besloten ze hun steun met drie jaar te verlengen!

COMBINED BY SOCCER ZET GALAMATCH OP VOOR BHC

COMBINED BY SOCCER ZET GALAMATCH OP VOOR BHC

Op zaterdag 11 maart 2017 spelen om 12u30 ondermeer Vlaams minister Sven Gatz en federaal minister Koen Geens tegen onze Belgian Homeless Devils in de tuinbouwschool van Merchtem.

Deze galamatch is een initiatief van 7 studenten Handelswetenschappen aan de KU Leuven. Voor meer informatie en kaarten voor deze wedstrijd kun je terecht op hun facebookpagina, Combined by Soccer. De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar de Belgian Homeless Cup!

BELGIAN HOMELESS FLAMES GENIETEN IN MANCHESTER

BELGIAN HOMELESS FLAMES GENIETEN IN MANCHESTER

Midden november gingen we met 7 dames uit de teams van Doornik, Gent, Brugge en Brussel naar het European Street Football Festival in Manchester. 

Vijf dagen lang ontmoetten we spelers uit Denemarken, Zweden, Ierland, Engeland, Frankrijk, Portugal enz. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook bij de kapper, in het stadion van Manchester United en in workshops. Een mix van talen en talenten, maar vooral van veel gelukkige gezichten. We kijken er met plezier op terug!

Klik hier om de fotoreportage te bekijken!