ANTWERPEN VIERT 10 JAAR HOMELESS VOETBAL OP 28/06

ANTWERPEN VIERT 10 JAAR HOMELESS VOETBAL OP 28/06

In hetzelfde jaar dat FC Antwerp terugkeert naar de Belgische eerste klasse, blaast het Antwerpse homeless team zijn tiende kaarsje uit. Dat geeft extra glans aan het FOOT FESTIVAL dat de Belgian Homeless Cup op woensdag 28 en donderdag 29 juni in de Scheldestad organiseert.

ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

ALL STAR HOMELESS DEVILS NEMEN MAAT VAN POLITICI

Op zaterdag 11 maart namen zes Homeless Devils het op tegen een team van politici, in een wedstrijd georganiseerd door studenten handelswetenschappen.

De aftrap werd gegeven door Maggie De Block, die vertelde nog mooie herinneringen te hebben aan haar bezoek aan het tornooi in Leuven in 2013. Koen Geens vuurde als coach zijn troepen aan om de buit binnen te slepen, maar het mocht niet zijn. De eindstand was na een spektakelrijke en sportieve wedstrijd 8 - 8.

De opbrengst van de benefietwedstrijd - zo'n 1500 euro - gaat naar de Belgian Homeless Cup. Hier een reportage van Ring-TV.

BHC @ Belgian Football Center

BHC @ Belgian Football Center

Twintig homeless teams uit de nationale werking spelen op dinsdag 7 maart hun eerste tornooi van 2017. De locatie is uniek: het Belgian Football Center, waar de Rode Duivels hun voorbereidingen doen op interlands. Een hele dag wordt het genieten van goede voetbal en fijne ontmoetingen.

ENGIE EN BHC ALS ÉÉN MAN ACHTER DE BAL

ENGIE EN BHC ALS ÉÉN MAN ACHTER DE BAL

ENGIE Electrabel steunt de Belgian Homeless Cup al 6 jaar, en daar zijn wij hen erg erkentelijk voor. Het feit dat wij een paar jaar geleden konden uitbreiden naar Franstalig België hebben wij bijvoorbeeld grotendeels aan hen te danken.

Het energiebedrijf supportert niet alleen mee, zij deden ook al een drietal keer mee met een team aan een tornooi, een ervaring die hen telkens ontzettend meeviel. En nu besloten ze hun steun met drie jaar te verlengen!