Everyone Come and Play

Heb je zin om te komen voetballen? Neem dan contact met één van onze homeless teams. Verblijf je in Brugge, dan ben je welkom bij de blauw-zwarten van Club Brugge, verblijf je in Gent dan zijn de buffalo's van KAA Gent jouw team! Dus je sluit aan bij het team dat in jouw stad actief is.

Heb je liever dat de trainer of begeleider jou contacteert om eens af te spreken, geef ons dan jouw contactgegevens door en dan mag je een telefoontje of mail verwachten! Vul dan even onderstaand formulier in.

Stervoetballer of niet, man of vrouw, jong of oud, iedereen is welkom!

Om mee te doen met de trainingen zijn er geen intakegesprekken en geen deelnemingscriteria. Je bent immers in de eerste plaats een voetballer! 

Wil je op een bepaald moment meedoen met de nationale tornooien van de Belgian Homeless Cup, dan moet je wel voldoen aan het criterium van 'homeless': Je bent minimum 18 jaar oud op 31/07/2014. Je bent dak- of thuisloos (geweest) na 01/01/2013 conform de definitie van dak- en thuisloosheid in eigen land en/of lijdt aan een drugs- en/of alcoholverslaving, na 01/01/2013.

Meer uitleg omtrent deze definitie kun je krijgen bij de begeleider van het homeless team.

CONTACTEER ONS EN WIJ CONTACTEREN JOU!