National Tournament South @ Liège

National Tournament South @ Liège

Deelnemende teams zijn Standard de Liège, UR Namur, Sporting de Charleroi, OH Leuven, RFC Tournai, RAQ Mons, BX Brussels, STVV, Royal Mouscron Péruwelz.

National Tournament North @ Lier

National Tournament North @ Lier

Deelnemende teams zijn K Lierse SK, KV&RC Mechelen, Royal Antwerp FC, SK Roeselare, KV Oostende, KV Kortrijk, Jespo Comines, Club Brugge, KAA Gent, SK Ronse. Ook de damesteams uit de verschillende steden zijn hierop uitgenodigd!

BHC Beach @ Oostende

BHC Beach @ Oostende

Op dit evenement staan voetbal en muziek centraal. Teams uit de brede sociale sector uit Oostende en teams uit de nationale competitie van de BHC spelen op het strand tegen elkaar.

Final tournament @ Antwerpen

Final tournament @ Antwerpen

De deelnemende teams zijn alle teams die in de nationale competitie actief zijn: Standard de Liège, UR Namur, Sporting de Charleroi, OH Leuven, RFC Tournai, RAQ Mons, BX Brussels, STVV, Royal Mouscron Péruwelz, K Lierse SK, KV&RC Mechelen, Royal Antwerp FC, SK Roeselare, KV Oostende, KV Kortrijk, Jespo Comines, Club Brugge, KAA Gent en SK Ronse. 

Daarnaast nemen er ook nog teams uit Portugal, Nederland en Engeland deel!

Homeless World Cup @ Oslo

Homeless World Cup @ Oslo

België neemt met een heren- en een damesteam deel aan de wereldbeker voor dak- en thuislozenvoetbal, die dit jaar doorgaat in Oslo, Noorwegen.

BHC Days @ Tongerlo

BHC Days @ Tongerlo

Sporta (map)

Op maandag 6 en dinsdag 7 november verwelkomt BHC haar homeless teams die actief zijn in de nationale competitie van de Belgian Homeless Cup. Zij trappen met deze winterstage het seizoen op gang met trainingen, wedstrijden en teambuildingsactiviteiten. 

De Belgian Homeless Cup wil ook de aandacht vestigen op het belang van vrijetijdsbesteding. Naast materiële zaken als onderdak, voeding en geld gaat dak- en thuisloosheid al te vaak ook over een zeer beperkte toegang tot ontspanningsmogelijkheden.

De BHC Days komen tot stand met steun van Sporta-centrum vzw.