BHC Days @ Tongerlo

BHC Days @ Tongerlo

Sporta (map)

Op maandag 6 en dinsdag 7 november verwelkomt BHC haar homeless teams die actief zijn in de nationale competitie van de Belgian Homeless Cup. Zij trappen met deze winterstage het seizoen op gang met trainingen, wedstrijden en teambuildingsactiviteiten. 

De Belgian Homeless Cup wil ook de aandacht vestigen op het belang van vrijetijdsbesteding. Naast materiële zaken als onderdak, voeding en geld gaat dak- en thuisloosheid al te vaak ook over een zeer beperkte toegang tot ontspanningsmogelijkheden.

De BHC Days komen tot stand met steun van Sporta-centrum vzw.

BHC @ BELGIAN FOOTBALL CENTER

BHC @ BELGIAN FOOTBALL CENTER

Op maandag 5 maart spelen we op het nationale oefencentrum van onze Rode Duivels! De wedstrijden worden zowel in de overdekte voetbalhal als buiten gespeeld.

De deelnemende teams zijn alle teams die in de nationale competitie actief zijn: Standard de Liège, UR Namur, Sporting de Charleroi, OH Leuven, RFC Tournai, RAQ Mons, BX Brussels,  Royal Mouscron Péruwelz, K Lierse SK, KV&RC Mechelen, Royal Antwerp FC, SK Roeselare, KV Oostende, KV Kortrijk, Jespo Comines, Club Brugge, KAA Gent, RFC Houdinois en SK Ronse.